STEAM Helovyno stovykla

    Rudens vėjai jau švelniai pučia, o Helovyno dvasia artėja! EDULANDO komanda kviečia 6-11 metų vaikus į „STEAM Helovyno stovyklą“!

    Kartu tyrinėsime, kursime ir žaisime su Helovyno tema, pasinerdami į mokslinių eksperimentų, meninės kūrybos ir magiškų nuotykių pasaulį. Šioje stovykloje maži nuotykių ieškotojai atras naujų įgūdžių, draugų ir nepamirštamų įspūdžių!

    Stovyklos kaina: 179 eur. 

    Stovyklos data: nuo spalio 28 iki spalio 31 d. *

    *Jei įsigysite  tik kelias dienas, registracijos formos dalyje ,,Lankoma mokykla/darželis” vietoje įrašykite, kurią dieną/-as vaikutis eis į stovyklą.

    179 

    *

    PRELIMINARI EDULANDO DIENOS STOVYKLOS PROGRAMA

    7:45 – 8:30 – stovyklautojų atvykimas, susipažinimas

    8:30 – 9:00 – pusryčiai

    9:00 – 12:00 – vardo kortelių gamyba / kūrybinės dirbtuvės  / STEAM eksperimentai / išvyka 

    12:00 – 12:30 – pietūs 

    12:30 – 16:00 – išvyka / Helovyninių dekoracijų gamyba / 

    16:00 – 16:30 – pavakariai

    16:15 – 17:00 – dienos aptarimas /  edukacinių filmukų peržiūra / judrieji žaidimai / paskutinę dieną – Helovyno madų šou / įvairūs užsiiėmimai 

    Maitinimas:

    Kasdien pasirūpinsime subalansuota mityba. Stovyklautojai gaus karštus pietus (sriubą, pagrindinį patiekalą ir užkandžius). Per pusryčius ir pavakarius vaikus lepinsime sveikais produktais: vaisiais, daržovėmis, jogurtais ir kt. Maitinimas sudarytas remiantis Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos visuomenės sveikatos normomis ir rekomendacijomis vaikų mitybai. 

      Jūsų krepšelis
      Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę